Det siger kunderne om MusikLeverandørerne

Hotel Britannia

Som konference-og eventmanager på Hotel Britannia, holder jeg ugentligt møder med kunder, der skal bruge musikalsk underholdning til deres fester og derfor har jeg brug for en samarbejdspartner jeg kan stå 100% inde for. Det kan jeg med MusikLeverandørerne som altid efterlader os med yderst tilfredse kunder. De er professionelle i at vejlede kunderne til det rette valg til deres fest og musikalsk set er der altid kun rosende tilbagemeldinger fra kunderne. Jeg anbefaler MusikLeverandørerne til alle, der vil have den bedste musik og stemning til deres fest uanset om det er et stort bryllup eller et åbent hus-arrangement.

Kasper Knudsen

Konference-og eventmanager, Hotel Britannia.

www.britannia.dk

 

ECH Park (Esbjerg Conference Hotel)

“Som indehaver af Esbjerg Conference Hotel, er det vigtigt at alle vores samarbejdspartnere er professionelle og har forståelse for vores gæsters forskellige behov og ønsker.
Musikleverandørerne er både professionelle og har netop den forståelse som gør at vi samarbejder med dem.
De kan tilbyde en bred vifte af forskellige kunstnere til både små og store fester og jeg anbefaler meget gerne Musikleverandørerne til fødselsdage, bryllupsfester, receptioner, firmafesten eller noget helt andet.”

Palle Storinggaard

 

Privatfest

“En Kæmpe Stor tak til MusikLeverandørerne for at finde den perfekte løsning for os i forbindelse med min 40 års fødselsdagsfest.

Vi fik en DJ, som ramte sømmet på hoved. Musikken var under middagen på et skønt niveau, der passede perfekt som baggrundsmusik under maden. Efterfølgende fik DJ’en festen igang, og dansegulvet var fyldt hele aften. Gæsterne råbte “mere musik” til DJ’en, da vi til slut bad ham stoppe for at overholde reglerne for stedet, hvor festen blev holdt. Så det var helt fantastisk og han bidrog uden tvivl til den super festlige stemning, via sin evne til at finde det rette musik til et publikum hvis aldre spredte sig fra børn på 6-10 år, unge på 18-25 år samt andre “næsten unge” : ) på 35-45 år til de gamle på 70 år. Alle var på dansegulvet og rigtig mange fik ømme fødder – på den fede måde – så skoene blev smidt : )

Tusinde tak for alt det gode musik og det gode humør.

Kærlig hilsen

Lise & Jesper”

 

Bryllup
Tak for en helt igennem go oplevelse med jer som gjorde det helt fantastisk, vi havde en perfekt fest lige i vores ånd, og Nicolaj (bartender) var alle pengene værd tak for hjælp med at booke ham.;0)
Alle talte om hvor godt i sang og spillede, vi er ovenud tilfredse, i gav meget mere end vi kunne vente os.
Med venlig hilsen
Jane og Sune Bull

 

Referencer – Udover diverse privatkunder:

1. maj i Gryden – Esbjerg
3F – Esbjerg
5øren – København
Aabenraa Torv
Agerbæk Sports- og Byfest
Aker Solutions
Andritz Feed & Biofuel
Anlægskoncert – Vejen
Arbejdernes Landsbank
Baker Hughes
Bakkehuset – Ikast
Blichers Kro – Tjærreborg
Blue Water – Esbjerg
Blåvand Torv
Breinholtgård – Esbjerg
Bridgewater – Århus
Cabinn – Århus
Café Anthon – Nyborg
Café Citronen – Svendborg
Café Franz Kafka – Haderslev
Caféen Hou Havn – Hou
Café Frederik – Esbjerg
Café Frederiksberg – Aalborg
Café Industrien – Esbjerg
Cafè Kræz – Odense
Café Von Hatten _ Randers
Chr. IX – Esbjerg
Comwell – Middelfart
Comwell – Vejle
Danish Off-Shore Golf
Dansk Scanning
Dayz – Rønbjerg
Dayz – Søhøjlandet, Silkeborg
DGI Landsstævne
Den Røde Okse – Esbjerg
DONG
Dronning Louise – Esbjerg
Drop Inn – København
DSV – Esbjerg
ECH Park – Esbjerg
EfB
Engscenen – Agerbæk
Ensted Viseforening
Esbjerg Gods
Esbjerg Festuge
Esbjerg Kommune
Esbjerg Rockfestival
Eventkokken Guldager Forsamlingshus
Extrem Træf – Odense
Fanø Kranservice
Fanø Krogaard
Fatter Eskil – Århus
Grafisk Trygcenter
Granly
Green Force
Grundlovsdag i Byparken – Esbjerg
Guldager Kro
Gyngen – Århus
Haze over Haarum – Harboøre
Hjerting Byfest
Holstebro Kopifestival
Hotel Arnbjerg – Varde
Hotel Britannia – Esbjerg
Hotel Munkebjerg – Vejle
Hotel Norden – Haderslev
Hotel Propellen – Billund
Hotel Svanen – Billund
Hotel Varde
Huset – Esbjerg
Industrien – Esbjerg
Ingeniør´ne
Ingolfs Kaffebar – Amager
Jysk Musik- og Teaterhus – Silkeborg
KD Selskaberne
Kielgasten – Holstebro
Knuds Garrage – Kolding
Kolding Teater
KopiFestival – Holstebro
Limfjordsfest – Vodskov
Lykkesgårdskolen – Varde
Made In Esbjerg
Magasinet – Odense
Messecenter Herning
Middelfart Sparrekasse – Esbjerg
Midtfyns Festival
Mosten Raceday – Ørsted
Multi-byg
Musikhuset – Esbjerg
Musikhuset GUMF – Gram
Niels Winther & Co
Nordenskov Kro
Nordiq – Kolding
Næsbjerghus
Odense Congres Center
Owen Luft – Nordenskov
Pakhuset & Café Perronen – Skjern
Paletten – Viborg
Peppers – Herning
Peppers – Ribe
Polar Seafood
Rambøll – Esbjerg
Restaurant Gammelhavn – Esbjerg
Restaurant Parken – Esbjerg
Ringsted Festival
Rolle Rock – Gårde v. Ølgod
Rosendahls
Rosie Mc Gee – København
Semco – Esbjerg
Siemens – Esbjerg
Skagen Fiskerestaurant
Skibbroen – Tønder
Skjern Kulturcenter
Skræddergaarden – Esbjerg
Slagelse Musikhus
Smedeværkstedet – Varde
Sommerunderholdning i Byparken – Esbjerg
Spisestuen – Esbjerg
Sports- og Byfest i Grimstrup
Stalden – Esbjerg
Stavanger Lufthavn
Steff-Byg
Stenbohus – Ribe
Struer Går Live
Stubbæk Forsamlingshus
Svane Shipping
Sydbank – Esbjerg
Sønderjyllandshallen – Aabenraa
Tjærreborg Byfest
Tavlen – Kolding
The Tall Ships Races – Esbjerg
The Styx – Esbjerg
Tinghallen – Viborg
Tobakken – Esbjerg
Trailercenter
Tribunen – Haderslev
Trinity – Middelfart
Underground – Esbjerg
Ungehuset – Esbjerg
Varde Open Air
Vestergade 58 – Århus
Viking
Voxhall – Århus
VUC Vest
Årre Byfest
Årre Kro

Det siger MusikLeverandørerne om sig selv

MusikLeverandørerne Heino og Tanni

MusikLeverandørerne.
– Fordi festen ikke kan gøres om.

MusikLeverandørerne er dit professionelle bookingbureau. Bureauets vigtigste opgave er at levere den absolut bedste livemusik til din fest, uanset om du skal have lækkert stemningsmusik, en decideret koncertoplevelse, danse- og festmusik eller anden underholdning.

MusikLeverandørerne har lavet fodarbejdet for dig. Hver eneste kunstner er håndplukket, og dette er din garanti for talent, kvalitet, overskud på scenen, erfaring og god situationsfornemmelse. MusikLeverandørerne stiller høje krav til kunstnerne, således at du kan være sikker på, at kvaliteten på alle områder altid er i top.

Se vores bands her >

 

Hvem er MusikLeverandørerne?

Bureauet blev grundlagt i 2012 af Tanni Christine Falk Thuesen og Heino Mikkelsen. Tanni valgte at træde ud af bureauet i maj 2017 for at hellige sig fuldt ud til sit andet hjertebarn, arbejdet som pædagog. Tanni spiller fortsat musik og kan bookes igennem MusikLeverandørerne.

Siden er bureauet drevet videre af Heino Mikkelsen. Heino har sammenlagt 20 års erfaring inden for musikbranchen – både med booking, management og som professionel udøvende bassist inden for stort set alle typer fester.

Visionerne som lagde grundstenene til MusikLeverandørerne bliver med stor nidkærhed videreført. Herunder beskrevet af Tanni Christine Falk Thuesen:

Vi er professionelle musikere som har spillet til et utal af fester, festivaler, receptioner, julefrokoster, konfirmationer – you name it – siden slutningen af 90’erne. De sidste mange år har har vi levet af at spille musik. De erfaringer vi har gjort os i vores karriere, er nu dem vi bruger i vores iver efter at hjælpe andre, til at få den bedst mulige oplevelse med at booke livemusik til deres arrangement.

Vi kender succeskriterierne (og ikke mindst faldgruberne) for at få afviklet livemusik til diverse arrangementer og vi har adgang til hele Danmarks musikalske netværk.

 

Livemusik til din fest

Hos MusikLeverandørerne har vi specialiseret os i at finde bands, der spiller livemusik til både privat- og firmafester. I venstre side har vi samlet en lang række eksempler på virksomheder, der har brugt MusikLeverandørerne som booker til deres firmafester, såsom julefrokoster, jubilæer og receptioner. Du vil også finde et par udtalelser fra private, der har valgt os som bookere til bryllup og privatfest. Til sidst vil du kunne se, at mange barer også har valgt os til at stå for booking af livemusik hos dem.

 

Skæve oplevelser on the road

Oplevelserne vi har haft “on the road” er mange, og af ting vi (desværre) ikke har haft indflydelse på, kan nævnes bruden der ikke kunne findes, da der skulle danses brudevals og fødselsdagsfesten der slet ikke fandtes, da vi dukkede op på den angivne adresse (1 år for tidligt, men helt i overenstemmelse med hvad fødselaren havde bestilt).

 

Skadestuebesøg

Forstrukne lemmer, forstuvede led, knækkede tænder og blødende læber hører til i den trælse afdeling af oplevelser vi har gjort os, men de bliver til fulde opvejet af alle de sjove, vanvittige skøre, dejlige og ikke mindst givtige oplevelser vi har haft, når vi er ude at skabe den gode stemning for og med hele den brede befolkning i Danmark.

 

At skille fårene fra bukkene

Det er netop den gode stemning der er i højsædet hos os, så derfor er kemien med vores nøje udvalgte kunstnere yderst vigtig. Vi har ro i maven hver eneste gang vi sender et band afsted til en kunde. Roen i maven har vi, fordi vi har med søde, medgørlige, talentfulde, professionelle musikere at gøre, der kan løse en given udfordring på stedet og som giver sig det ekstra, der kan blive brug for på en aften, hvor forløbet aldrig kan forudsiges. Vi har populært sagt skilt fårene fra bukkene for dig på forhånd.

 

Tryghed fremfor alt

Når du bestiller musik eller anden underholdning hos os, sørger vi for alt det praktiske, så du kan slappe af, læne dig tilbage og nyde din fest. Du får en juridisk udformet kontrakt, så du er sikret, hvis der mod forventning skulle opstå sygdom. I den forbindelse sørger vi for, at sende en anden kvalificeret kunstner i samme genre, så du aldri
risikerer at stå uden musik til din fest.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

“Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din fest uforglemmelig og vi sidder klar ved telefonerne og på mail til at svare på alle de spørgsmål du måtte brænde inde med. Helt uforpligtende og ganske gratis. Vi har sammenlagt mere end 35 års erfaring i branchen, så vi ved hvad vi taler om”
Kontakt os nu >

– Jeg glæder mig til at høre fra dig!

De bedste hilsener fra
Heino – MusikLeverandørerne

Referencer fra virkeligheden