Bands og kunstnere

Herunder ses bands og kunstnere. Kontakt endelig ML hvis du ikke kan finde det rette band, den rette musik eller hvis du har specielle ønsker.

Passer til alle fester, hvor der er behov for et stensikkert repertoire fyldt med hits.

En trio passer rigtig godt til mindre eller mellemstore fester. Alle trioer har et meget bredt repertoire bestående af kendte hits, som passer til stort set alles musiksmag.

Gør sig godt til lidt mindre arrangementer. Stor flexibilitet og der kan hurtigt omstilles fra stemnings-/lyttemusik over fællessang til dans.

Stille musik som hyggelig baggrund til åbent hus arrangementer, under maden og lignende.

Bandsene i denne kategori spiller både under dinneren og til dansen. Altså en samlet pakke.

Tribute og jam bands, som er specialiseret indenfor specifikke kunstnere eller stilarter. Disse bands kan med stor succes også bruges til temafester: 80'er fest, Caribbien Beachparty, Karaoke Night med mere.

Her er musikere med speciale indenfor standarder, traditionals, evergreens, bossa, salsa og andre kreative stilarter.

Tunge rytmer, guitarlir og fede sange! Musikken passer perfekt til MC-fester, barer og andre rock n' roll arrangementer, hvor volumen ikke nødvendigvis skal være lav.

Musik til din fest

Hos MusikLeverandørerne finder du musik til din fest. Mulighederne er mange når man leder efter musik til sin fest – og alle de musikere vi repræsenterer har sit musiske fundament i orden, samt erfaring med at spille til forskellige typer privatfester, såsom runde fødselsdage, firmafester, bryllupper og julefrokoster, men også til firmafester, byfester, festivaller og på barer.
… Så det eneste spørgsmål er: Hvilken slags musik søger du?
Skal det være et konceptband, der spiller musik fra en bestemt kunstner, fra et bestemt årti eller som tager klassikere og giver dem et twist? Måske er du mere interesseret i et band, der spiller op til fest og spiller de klassiske popnumre vi alle kender? Eller vil du have en solist eller duet ud med en guitar eller et klaver?

Vi kan stå inde for vores bands

Hos MusikLeverandørerne har vi en skarp udvælgelsesproces på de bands, vi vælger at repræsentere. For at sikre at vi kan stå inde for den musik, vi tilbyder vores kunder, har vi sikret at de har et solidt musisk fundament og forstår at holde en fest. Helt lavpraktisk har vi været ude og se dem spille live. De bands, duoer og solomusikere, du finder her på siden har alle været igennem denne udvælgelsesproces.

Har du brug for hjælp?

Vi ved godt at vores liste af bands er lang og at det kan være svært for dig at finde den helt rigtige musik til din fest. Heldigvis har vi mange års erfaring med at hjælpe kunder til den rigtige musik til deres fest, og vi hjælper naturligvis også gerne dig. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig med at møde dine ønsker.

 

Kontakt os nu og få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne uforpligtende tilbud på musik til din fest.                        Kontakt os her >

 

 

 

 

Referencer fra virkeligheden