Oftest stillede spørgsmål

Her på siden kan du få en oversigt over de mest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar du leder efter, er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt på mail eller telefon.

 

Hvad får jeg egentlig ud af at booke underholdning gennem MusikLeverandørerne?

– Du får nogle af de bedste og mest erfarne musikere på markedet. ML har skilt fårene fra bukkene for dig, så du får tryghed, kvalitet og ud-over-scenekanten-underholdning. Underholdning som kort sagt gør at din fest bevæger sig fra OK til fremragende. Du får en fest, som du og dine gæster vil tænke tilbage på i mange år i særdeleshed på grund af musikken.

Vi plejer faktisk bare at hyre Orgel-Allan nede fra nummer 65 til at spille til alle vores fester. Så ved vi hvad vi får og han koster næsten heller ingenting. Hvorfor skal jeg ikke bare hyre ham igen?

– Der er en tryghed forbundet med at gøre som man plejer, men risikoen er at du overdøver den stemme indeni dig, der faktisk gerne vil prøve noget andet og have noget bedre underholdning end det hele din familie altid har brugt.

 

Hvad sker der hvis jeg bare selv sørger for underholdningen til min fest?

– Det sker naturligvis sjældent, men du kan risikere at underholdningen simpelthen ikke dukker op eller at de aflyser i sidste øjeblik. Endnu værre; at underholdningen dukker op, men ikke lever op til det de har lovet og i yderste konsekvens ødelægger festen med dårligt musik og upassende opførsel. Uden en kontrakt er du ikke sikret. ML sørger altid for at vores musikere er juridisk forpligtede til at gennemføre en aftale og skulle det utænkelige ske (7-9-13), at et band må aflyse på grund af sygdom eller lignende, sender ML en kvalificeret afløser, så tæt på det oprindeligt bookede som muligt.

 

Jamen koster det ikke flere penge, end hvis jeg selv finder underholdningen til min fest?

– Både og. Kvalitet, tryghed og erfaring koster som regel mere end det rene produkt. Men ML har også gode aftaler med vores musikere, så i nogle tilfælde vil prisen endda være den samme, når du booker musikken gennem bureauet. Bonussen er at du kan have helt ro i maven, velvidende at MusikLeverandørernes håndplukkede musikere altid leverer varen.

 

Hvorfor skal jeg booke musik gennem MusikLeverandørerne?

– Fordi festen ikke kan gøres om. MusikLeverandørerne tilbyder tryghed i form af at sende anden underholdning, hvis det utænkelige skulle ske at en artist må melde afbud. ML tilbyder professionel vejledning og rådgivning ud fra mangeårig erfaring med forskellige begivenheder og arrangementstyper og garanterer et højt fagligt niveau hos alle artister.

Hvad koster musikken?

– Det er altid svært at give en generel pris på musik. Prisen afhænger nogen gange af, hvor mange musikere der er i konstellationen, du efterspørger. Derudover har ugedag, dato, tidspunkt på dagen, antal gæster til arrangementet, tidsramme og geografi en rolle i forhold til prisen. Men ring eller email gerne med en konkret forespørgsel, så kan ML lynhurtigt og helt uforpligtende give dig en præcis pris.

Referencer fra virkeligheden